Hier een impressie van de aanwezigen bij deze themabijeenkomst. FOTO BERT WILLEMEN
Hier een impressie van de aanwezigen bij deze themabijeenkomst. FOTO BERT WILLEMEN Bert Willemen

Veel interesse FNV Senioren
over invullen belastingaangifte

ZUNDERT - De ‘werkgroep thema beheer’ van FNV Senioren Baronie, Dongemond en Grensstreek had op vrijdagmiddag 28 februari in Breda een speciale bijeenkomst georganiseerd over de belastingen.

Veel leden kwamen naar deze thema middagbijeenkomst in ‘De Wegwijzer” te Breda. In de volle zaal van De Wegwijzer waren ruim 77 senioren, waarvan 20 vrouwelijke gasten, aanwezig. De ‘werkgroep thema beheer’ had voor deze middag enkele FNV-belastingspecialisten uitgenodigd om de aanwezigen de veranderingen in het belasting invulprocedure en ook tips mee te geven. Onder de aanwezigen in de zaal waren ook diverse leden, die tot de groep van de regionale FNV-belastingservice behoorden. Deze mensen helpen ieder jaar vele mensen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. Door middel van een interessante en boeiende PowerPointpresentatie waren verschillenden onderdelen en onderwerpen die onder andere komen kijken bij het invullen van de nieuwe belastingaangifte.

Vragen
Na het vragenuurtje aan de FNV-belastingadviseurs kregen de aanwezigen nog enkele tips mee. Zo kan men onder andere als FNV lid gebruik maken van de belastingservice om samen met FNV-belastinginvullers de aangifte in te vullen en in te sturen. Dan kan door contact op te nemen en ook door digitaal een afspraak te maken: 088-3680368; www.afspraakmakenfnv.nl.

Al met al kunnen de organisatoren van de themamiddag over het onderwerp belastingen terugkijken op een geslaagde en informatieve middag. Uitgebreid verslag: lokaalfnv.nl/regio/grensstreek-leistroom/actueel [l]