Expositie schildersclub St. Joseph in eigen atelier

SINT WILLEBRORD - Op 21 en 22 maart vindt de jaarlijkse expositie van schildersclub St. Joseph in St. Willebrord plaats. Nieuw is dit jaar dat deze expositie in het eigen gebouw aan de Past. Bastiaansensingel 29i plaats vindt. Dit geeft een goede gelegenheid om de sfeer van het gebouw en de club te proeven.

Dit gebouw staat naast het voormalige broeders huis. Dit is niet toevallig want de schilders club is opgericht door Broeder Nereus en Broeder Mauritius. De huidige leden zijn daar deze Broeders nog steeds dankbaar voor en willen het gedachtegoed van de Broeders dan ook zeker blijven uitdragen. Dit houdt o.a. in dat de contributie zo laag mogelijk wordt gehouden om het voor iedereen mogelijk te maken zich als lid aan te sluiten. Ook het elkaar helpen met praktische tips bij het tekenen en schilderen staat hoog in vaandel.

Het resultaat hiervan is te zien op 21 en 22 maart a.s. Twee lokalen van het clubgebouw zijn ingericht als expositie. In het 3e lokaal zijn mensen aan het schilderen, tekenen of beelden maken. Want ook dit laatste is een mogelijkheid binnen onze club. Te zien zal zijn een heel diversiteit van werk, met verschillende materialen en stijlen. De aanwezige gastvrouwen kunnen uw vragen beantwoorden en u verder wegwijs maken. U kunt mogelijk alvast een kijkje nemen op onze website onder het tabblad: foto’s!

In een aangebouwde tent, is de mogelijkheid om onder het genot van een drankje te praten over hetgeen te zien is. Over hoe je lid kan worden of natuurlijk wat er dan ter sprake komt. [l]