Tafeltennisvereniging STIK teamtoernooi

RIJSBERGEN - Op zondag 22 maart is de sporthal ‘t Trefpunt in Rijsbergen gevuld met heel veel tafeltennistafels. Wederom organiseert Tafeltennisvereniging STIK uit Rijsbergen het gezellige teamtoernooi.

Teams van verschillende verenigingen uit de omgeving zullen in verschillende klasse deelnemen, wat altijd voor spektakel vele spannende wedstrijden zorgt. Ook als je geen lid bent van een vereniging mag je gewoon inschrijven en meedoen.

Wisselbokaal

Een team bestaat uit 2 deelnemers en zal worden ingedeeld in een poule met andere teams van ongeveer gelijk niveau. Zo heeft iedereen kans om een beker in de wacht te slepen , als je naar de volgende rondes doorgaat tenminste. De vereniging met de meeste punten ontvangt ook nog de wisselbokaal.

Traditie in ere houden

Ook is het altijd gezellig op de tribune en in de kantine. En je kan je geluk beproeven door middel van een loterij met veel prijzen, welke altijd een succes is en broodnodig is om de kas te spekken.

Door middel van veel hulp van de leden en bijdrage van de sponsors kunnen we dit evenement blijven organiseren. Tafeltennisvereniging STIK probeert deze traditie in ere te houden en hoopt op voldoende deelname.

Informatie en opgeven

Op onze website kunt u de informatie vinden https://www.stikrijsbergen.nl/informatie-teamtoernooi-2020/ en opgeven voor 11 maart kan via stiktoernooi@outlook.com

Clubavond

Op maandagavond hebben we altijd onze clubavond, dus als je eens zin hebt om een balletje te slaan bij onze gezellige vereniging, kom gerust langs in de Koutershof.[l]