Boezeloen speelt live
Boezeloen speelt live Foto:

AGENDA

Donderdag 12 maart

Alzheimercafé

19:30 | De Willaert

Donderdag 12 maart wordt er een bijeenkomst georganiseerd van het Alzheimercafé Zundert. Het thema is: Wat is dementie? Casemanager dementie, Wendy Brugman, geeft uitleg over de verschillende vormen van dementie. Er is een inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis evenals het eerste bakje koffie. Iedereen is van harte welkom in 't warm hart locatie De Willaert, Burg. Manderslaan 53.

Zaterdag 14 maart

Bingo BS 't Kapelleke

20:00 | zaal Schuttershof

Zaterdag 14 maart organiseert de Activiteitencommissie van Buurtschap 't Kapelleke wederom haar jaarlijkse Bingoavond. Ook deze keer wordt deze Bingoavond gehouden bij Café Schuttershof in Klein Zundert. De eerste balletjes gaan rollen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Er zijn wederom prachtige prijzen te winnen. Hoofdprijs is dit jaar een dagje uit voor meerdere personen. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van onze buurtschap. Buurtschap 't Kapelleke bouwt dit jaar de corsowagen 'Flow', een ontwerp van Wesley van Genk en Bas van Overveld. Tijdens de voorjaarsactiviteit van 18 april zal de maquette aan de buurtgenoten worden gepresenteerd.

Zondag 15 maart

Instuif

14:00 | 't Stokperdje

Tijdens de instuif doen we allerlei leuke dingen in een thema. We spelen spelletjes, knutselen de mooiste dingen, laten ons schminken. Wie: Alle basisschoolkinderen. Wat: Instuif. Waar: 't Stokperdje, de Brug 15, 4881 BH Zundert.

Boezeloen speelt live

16:00 | Connie's Café

Op zondag 15 maart speelt rockband Boezeloen in Rijsbergen. Inmiddels een jaarlijkse traditie! Wij spelen nummers van oa ZZ Top, Pink Floyd, Rolling Stones, Walter Trout, Tom Petty en noem maar op. In 2 sets laten we een breed repertoire horen, voor ieder wat wils. En we hebben inmiddels ook een eigen nummer, getiteld No Remorse. Daar hebben we zelfs al een studio opname van gemaakt. Dat nummer zal zeker niet ontbreken die middag. Het wordt, net als vorige jaren, weer een muzikale en gezellige middag. Wees welkom! Waar is het te doen? Bij Connie's Cafe aan de Kruispad in Rijsbergen. We starten onze 1e set om 16.00 uur.

Dinsdag 17 maart

Afsluiting winterseizoen AVA

19:30 | Dorpshuis de Nachtegaal

Dinsdag 17 maart afsluiting van het winterseizoen van Actieve Vrouwen Achtmaal om 19.30 uur in het MFA. We beginnen deze avond met uitleg over de lente activiteiten en met nog wat mededelingen. Daarna gaan we het seizoen spetterend afsluiten. Onder het genot van hapjes en drankjes, met medewerking van ??? Dat is een verrassing!