Stichting Welzijn Zundert wil de helpende hand bieden

ZUNDERT - Beste Zundertenaren, Samen tegen Corona, Samen voor Zundert. Het Coronavirus heeft ook de gemeente Zundert behoorlijk op zijn kop gezet. Mensen moeten thuis werken en de scholen zijn gesloten. Iedereen probeert zo goed en kwaad als het kan zich te houden aan de dagelijkse nieuwe richtlijnen die op ons af komen.

Sommige inwoners worden hierbij in het bijzonder geraakt, onze kwetsbare inwoners en mantelzorgers.

Een dagje naar de huiskamer of zelf de boodschappen halen is er niet meer bij. Hierbij worden ze nog meer geïsoleerd dan ze zich al voelden.

Helpende hand
Ons team van Stichting Welzijn Zundert wil de helpende hand bieden.

Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een doktersbezoek, medicijnen die opgehaald moeten worden, even een telefonisch praatje,

De hond die uitgelaten moet worden of een warme maaltijd. En ongetwijfeld zijn er nog vele andere problemen waar onze inwoners nu tegenaan lopen.

Heb jij tijd om iets voor een ander te betekenen, meld je a.u.b. bij SWZ.
Wij zullen de juiste matches aan elkaar koppelen

Hulp nodig
Heb jij hulp nodig? Leg je hulpvraag neer bij SWZ! Alle vragen zijn welkom!

We houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Dus ben je verkouden, hoest je of heb je koorts. Blijf dan thuis en doe niet mee!

Contact
U kunt contact met ons opnemen via e-mail (voorkeur) info@swzundert.nl of telefoon 076-5972200. We doen vervolgens ons best om u zo goed mogelijk bij te staan. Uiteraard met inachtneming van de gezondheid van onze vrijwilligers en medewerkers. Wij werken zoveel mogelijk vanuit thuis. [l]