Trappistentrappers rijden soloritten

WERNHOUT - Ook de Trappistentrappers gaven gehoor aan de oproep om verspreiding van het rondwarende virus zo veel mogelijk te beperken. Velen reden zondag dan ook in kleine groepjes of liever nog een solo rit.

Sommigen zagen een mooie gelegenheid om de ‘vrije’ zondagochtend te gebruiken om eens wat nieuwe routes te ontdekken, iets waarvoor in de avonduren vaak te weinig tijd is. Anderen zagen hun kans schoon om hun rit die binnenkort op het programma staat te gaan verkennen. Zo’n rit die in je uppie trouwens een stuk zwaarder is dan met de groep met dank aan die altijd aanwezige wind, je beste vriend tijdens een solorit, heb je de wind tegen dan maakt hij je sterker, heb je hem mee dan fiets je lekker hard.

Actief blijven
Voorlopig zijn alle clubactiviteiten tot maandag 6 april van het programma geschrapt. Blijven bewegen is echter een must, thuis opstappen en thuis weer afstappen en contact met anderen onderweg vermijden is wellicht een mogelijkheid om de conditie op peil te houden. Het bestuur doet een dringend beroep op alle leden om ook niet op eigen initiatief in groepen te fietsen. Laten we ook als Trappistentrappers ons steentje bijdragen aan de bestrijding van deze crisis. Middels email, de website en het forum zullen onze leden op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, kijk op www.trappistentrappers.nl[l]