Een foto uit de dagelijkse reeks foto's voor het wel en wee van de VV Zundert bal tijdens de verplichte pauze. FOTO CORNE VERSCHUUREN
Een foto uit de dagelijkse reeks foto's voor het wel en wee van de VV Zundert bal tijdens de verplichte pauze. FOTO CORNE VERSCHUUREN Corné Verschuuren

VV Zundert actief zonder wedstrijden

ZUNDERT - Het is voor veel verenigingen een lastige periode. Het verenigingsgevoel kenmerkt zich door samen dingen te doen. Dat kan nu niet. Althans niet fysiek. Daarom wordt er naar alternatieve gezocht. Ook bij VV Zundert.

Natuurlijk is er druk contact in de app-groepen, maar er zijn ook een aantal leuke andere initiatieven. De rubriek Jeugdteam in de spotlights gaat gewoon door, maar ook een aantal andere zaken zijn opgestart om de voetbal loze periode zo aangenaam mogelijk te maken. Hier nog wat zaken op een rijtje, zodat je up-to-date kunt blijven en niets mist.

Challenges

Regelmatig verschijnen er challenges om de voetbal skills op peil te houden. Deze verschijnen in de team-app, staan op de website en worden gedeeld via Instagram. Doe lekker mee en blijf fit!

De bal

Dagelijks verschijnt er een foto van de bal op Twitter, Facebook en Instagram. De bal op een bekende locatie op het sportpark of in een alledaagse situatie.

Oude foto’s

We zijn druk bezig met het digitaliseren van het foto archief. Hulp is nog steeds welkom. Neem contact op met Jeannette Damen via jeannettedamen@gmail.com En help een paar boeken inscannen. Af en toe delen we deze foto’s om nostalgische herinneringen op te halen en te delen.

Quiz

Afgelopen zaterdag deelden de AC senioren een heel leuke quiz op Facebook met 10 vragen over v.v. Zundert. Je kunt tot en met 11 april je antwoorden mail naar acsenioren@vvzundert.nl Het is echt de moeite waard om mee te doen, dus zoek dit filmpje nog een keer op. Het staat op de Facebook pagina van VV Zundert.[l]