Voor buitensportaccommodaties geldt dat  innen van de gebruiksvergoeding en energielasten wordt uitgesteld tot september. FOTO JOHN VAN AERT
Voor buitensportaccommodaties geldt dat innen van de gebruiksvergoeding en energielasten wordt uitgesteld tot september. FOTO JOHN VAN AERT Foto: John van Aert

Gemeente Zundert helpt sportverenigingen tijdens coronacrisis

ZUNDERT - Sportverenigingen die gebruik maken van gemeentelijke sportlocaties hoeven voorlopig niet te betalen voor de accommodaties. Het Zundertse college van burgemeester en wethouders heeft bekendgemaakt dat reserveringen tot en met 28 april kosteloos geannuleerd worden.

DOOR ADDO SPRANGERS

Voor de buitensportaccommodaties geldt dat het innen van de gebruiksvergoeding van de accommodatie en energielasten wordt uitgesteld tot september.

Rondgang

De Gemeente Zundert is rondgegaan bij de sportverenigingen om te zien hoe zij worden getroffen door de coronacrisis. Op basis van de rondgang zijn deze steunmaatregelen getroffen. Ook de situatie bij andere groepen in Zundert, zoals ondernemers culturele verenigingen en inwoners, brengt de Gemeente Zundert in beeld. Op deze manier kunnen maatwerkoplossingen geboden worden, zodat de Zundertse samenleving zo goed mogelijk door de coronacrisis wordt geholpen.