Adviseurs van de Rabobank behandelen ook uw hypotheekvragen via video of telefoon.
Adviseurs van de Rabobank behandelen ook uw hypotheekvragen via video of telefoon. Foto:

Duurzaam wonen in jouw nieuwbouwhuis

ZUNDERT - Heb je een nieuwbouwhuis op het oog? Dan is het belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. De coronacrisis kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen, maar het is niet nodig om met je vragen te blijven zitten. De adviseurs van Rabobank staan ook via video en telefoon voor je klaar.

Zo beperkt Rabobank het fysieke contact, creëren ze een veilige omgeving voor hun klanten en medewerkers en kan het afsluiten van een hypotheek voor jouw droomwoning gewoon doorgaan.

Duurzaamheidskorting

Nieuwbouwwoningen die vanaf 2015 zijn gebouwd voldoen aan de duurzaamheidsnormen die de overheid heeft gesteld. Hierdoor zijn ze energiezuinig of energieneutraal en is het huis klaar voor de toekomst. Dat beloont Rabobank. Als je een nieuwbouwhuis koopt dat aan de voorwaarden van de duurzaamheidseisen voldoet en een hypotheek afsluit bij Rabobank, dan kun je in aanmerking komen voor een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Dat scheelt dus niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Kijk voor meer informatie over de duurzaamheidskorting op
Rabobank.nl/nieuwbouw.

Hypotheekgesprek via video of telefoon

De adviseurs van Rabobank beantwoorden je hypotheekvragen ook via video of telefoon. Je voert het gesprek via je computer, laptop, tablet of smartphone. Tijdens het gesprek worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak op het kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en voert het gesprek met de vertrouwde adviseurs.

Informatie of afspraak

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op Rabobank.nl/particulieren/hypotheek/afspraak-maken. Je kunt Rabobank De Zuidelijke Baronie ook telefonisch bereiken via (013) 507 40 00. [l]