yoga mindful man_1006618396
yoga mindful man_1006618396 Foto:

Speciale website voor gezond thuiswerken

'Thuiswerken is topsport'. Een speciaal in het leven geroepen website geeft mensen informatie en tips over thuiswerken: van praktische handreikingen om om te kunnen gaan met stress, tot tips voor voldoende beweging en goede voeding.

De site is ontwikkeld door Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk!, in samenwerking met werkgeversorganisatie VNO-NVW en MKB-Nederland.

Belangrijk

Nu we met zijn allen langere tijd zoveel mogelijk thuiswerken, is het belangrijk dat we dit op een goede en gezonde manier doen. Je kunt verschillende dingen ondernemen om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken.

Yogasessies

Thuiswerken is soms best lastig, moet ook voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW erkennen. "Ik moet er nog elke dag aan wennen. Voor je het weet zit er geen rem op het werk en blijf je maar doorgaan. Dat is een aandachtspunt merk ik ook bij veel mensen in mijn omgeving." Voor al dat soort zaken vind je op de site nuttige informatie. "Ik had nooit gedacht dat wij nog eens yogasessies gingen aanbieden in mijn laatste maanden bij VNO-NCW."

Link

De link naar de website staat hier: https://www.nlom.nl/project/
thuiswerken-is-topsport/
[l] FOTO SHUTTERSTOCK