Gravel in de polder. FOTO JOHN ADRIAENSEN
Gravel in de polder. FOTO JOHN ADRIAENSEN John Adriaensen

Trappistentrappers richting Zeeland

WERNHOUT - Afgelopen zondag werden er weer heel wat kilometers gefietst, solo en in tweetallen. Met enige voorzichtigheid en gebruik van gezond verstand levert het fietsen geen enkel probleem op.

We hebben al vaker gezegd dat er niet veel is wat Trappistentrappers er van kan weerhouden om te fietsen, als er geen wettelijk verbod is dan gaan we op pad.
Ons verzoek van vorige week om afwisseling van weertype was ingewilligd, een matige westenwind en geen regen, prima om te fietsen.

Zowat alle actieve Trappistentrappers hadden blijkbaar besloten richting Zeeland te fietsen om dan met de wind in de rug terug te kunnen komen, eentje dacht er zelfs minstens 82 gezien te hebben. De Oesterdam, Mattemburgh, de Brabantse Wal, Tholen, prachtige gebieden met volop ruimte om te fietsen. Best leuk ook om dan onderweg je fietsmaatjes weer eens tegen te komen want het niet kunnen fietsen in de groep is toch een gemis.
Enkelen grepen hun kans op deze mooie ochtend om wat verkennend werk richting Drimmelen te doen en gingen zelfs gravelpaadjes daarbij niet uit de weg. Voor een groepsrit niet geschikt maar voor nu wel leuk om zelf eens te doen.

Voltallig
Door alle consternatie die de huidige crisis met zich meebrengt zouden we het goede nieuws haast vergeten, door het toetreden van Anita van Aert is ons bestuur sinds enige tijd weer op volle sterkte. De bestuurstaken mogen dan verandert zijn in ‘aandachtsgebieden’ het werk blijft hetzelfde, Anita gaat alle Lief en Leed binnen onze vereniging voor haar rekening nemen. Wij wensen haar veel succes bij het vervullen van deze rol.

Programma
Nee, natuurlijk hebben we geen programma, voorlopig nog niet in ieder geval. Maar je kunt wel clubkleding bestellen! De vernieuwde website is nu geopend en biedt de mogelijkheid om ons nieuwe design in 3D te bekijken. Ook nieuw is een fietsbroek met gemodelleerde vorm voor extra steun tijdens het fietsen. Alle kleding is behalve in heren- en damesversie nu ook in kindermaten verkrijgbaar voor de Trappertjes. Bestellen kan tot en met 10 mei, een bestelhandleiding vind je bij je ontvangen email of neem contact op met kleding@trappistentrappers.nl. [l]