Bibliotheek West-Brabant gefaseerd open

RIJSBERGEN - Bibliotheek West-Brabant heropent vanaf 11 mei gefaseerd de deuren voor het halen en brengen van boeken. Als eerste zal Bibliotheek Roosendaal op 11 mei tussen 12.00 en 15.00 uur geopend worden.


De kernvestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Oudenbosch, Rijsbergen, Rucphen, Steenbergen en Zevenbergen volgen zo snel mogelijk. Alle servicepunten en haal- & brengpunten blijven gesloten. Bij het heropenen van de vestigingen worden de regels van het RIVM en de Vereniging Openbare Bibliotheken in acht genomen.

Dit houdt in dat alleen leden, op vertoon van een geldige bibliotheekpas, de bibliotheek kunnen bezoeken. Het is niet mogelijk om aan de leestafel plaats te nemen of een kop koffie te drinken. In de bibliotheek kunnen alleen boeken teruggebracht en gehaald worden. Ook wordt per vestiging een maximaal aantal leden tegelijk toegelaten.

Aangepaste openingstijden

Om alles soepel en vooral veilig te laten verlopen, hanteert Bibliotheek West-Brabant aangepaste openingstijden.

Dit houdt in dat Bibliotheek Roosendaal maandag tussen 12.00 een 15.00 uur geopend is. De rest van de week, dinsdag tot en met vrijdag, is Bibliotheek Roosendaal tussen 10.00 en 15.00 uur geopend. Via onze website en Facebook houden we leden op de hoogte van de heropening van andere vestigingen.[l]