VVR zoekt dames trainer/coach

RIJSBERGEN - Ben jij een enthousiaste trainer en/of coach? En heb jij een gezonde dosis ambitie? Wellicht zijn we dan op zoek naar jou!

Voetbal Vereniging Rijsbergen is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een trainer en/of coach voor haar damesafdeling. Het damesvoetbal binnen VVR is de afgelopen jaren enorm gegroeid en beschikt op dit moment over een tweetal dameselftallen die beide uitkomen in de 4e klasse Zuid I.

Het gaat om één trainingsavond in de week (donderdag van 20.00 tot 21.30 uur) en bij voorkeur ook aanwezig op zondag tijdens de wedstrijd.

Profiel:

passie voor voetbal;
goede communicatieve en sociale vaardigheden;
een gezonde dosis ambitie;
de deskundigheid om het team en de speelsters beter te maken;
de capaciteiten om gevarieerde trainingen te verzorgen en voetbalkennis over te brengen;
de ervaring om de groep te motiveren en te zorgen voor een juiste teamsfeer en teamspirit
goede samenwerking met de huidige staf van de dames.

Wat bieden wij?

Een leergierige, enthousiaste en gedreven groep; bestaande uit een mix van jonge én ervaren speelsters die kritisch naar elkaar durven te zijn en het beste in elkaar naar boven halen. Daarnaast houden zij van gezelligheid, zowel binnen als buiten het veld.

Interesse?

Mocht je interesse hebben stuur dan uw motivatie en/of eventuele vragen per e-mail naar wedstrijdzaken@vvrijsbergen.nl t.a.v. Zinzi Remie en Patricia Vermeeren, beide lid van de Technische Commissie van VVR. Vanzelfsprekend is het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan over de precieze invulling van deze functie. [l]