Winnaar van de puzzelwedstrijd Laura met  Stanneke en haar prijs. FOTO BIANCA DECKERS
Winnaar van de puzzelwedstrijd Laura met Stanneke en haar prijs. FOTO BIANCA DECKERS Bianca Deckers

Uitslag puzzelwedstrijd vv Zundert

ZUNDERT - De afgelopen weken werden er regelmatig 6 puzzelstukjes gepubliceerd. Met spanning werden deze ontvangen, geprint en verzameld. Meer en meer werd duidelijk wat er op de puzzel stond. Stanneke werd langzaam zichtbaar en ook de dug-out en de contouren van de tribune waren te herkennen.


Toen op zondag 3 mei de laatste puzzelstukjes verspreid werden, was het puzzelen geblazen. De opdracht was leg de puzzel en maak hier een zo origineel mogelijke foto van. En of dat nog niet moeilijk genoeg was, krijgen de kinderen (en ouders) maar 48 uur de tijd op deze opdracht in te leveren.

De inzendingen stroomden langzaam de mailbox binnen. Het werd de jury niet makkelijk gemaakt. Uiteindelijk kwam men toch tot een uitslag. De winnaar had de puzzel binnen de tijd goed gelegd en zich daarnaast enorm creatief uitgeleefd. Hoewel dit ook voor veel andere inzendingen op ging, kan er maar 1 de winnaar zijn: Laura Ratajczak werd de winnaar. Zij speelt in v.v. Zundert MO11-1. Laura, goed gedaan, van harte gefeliciteerd met je prijs.

Laura won het leuke v.v. Zundert pakket met een bal, voetbalsokken, de originele puzzel, een shirt van Messi en een leuk tijdschrift. Veel plezier ermee!

Lid worden? Dit kan al vanaf 4 jaar

Aanmelden als lid, voor het moment dat we weer mogen voetballen. Dat kan. Zowel voor jeugd als senioren. Doe het nu alvast, dan kunnen we dit meenemen in de teamindeling voor komende seizoen.


Jeugd, jongens en meisjes

Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er tegenwoordig al mogelijkheden vanaf 4 jaar om kennis te maken met de voetbalsport. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Want jong geleerd is, oud gedaan. Het is gezond, leerzaam en leuk om al op deze leeftijd lekker buiten op het voetbalveld bezig te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan. Kom daarom geheel vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18.15 tot 19.00 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren! Stuur wel vooraf een mailtje naar ludwig@vvzundert.nl voor de huidige afspraken m.b.t. het Coronavirus

Voor de junioren zijn er naast het voetbal tal van activiteiten, zoals Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugd tweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, zaalvoetbal en penaltybokaal.


Walking Voetbal

Het Walking voetbal bij v.v. Zundert is begin vorig jaar van start gegaan en gelijk een groot succes. Een groot aantal 55-plussers is iedere woensdagochtend vanaf 10.00 uur actief met het heerlijke voetbalspelletje. En wat blijkt, sommige zaken verleer je nooit. Het balletje gaat soepel van voet-naar-voet. En ook het doel wordt regelmatig gevonden. Maar veel belangrijker nog, er werd gelachen, heel veel gelachen. Helaas heeft het nu even stil gelegen, maar deze week starten we weer op. Dus zorg dat je er dan ook bij bent. Iedere woensdag starten we om 10.00 uur! Interesse gekregen of vragen? Meld je aan via walkingfootball@vvzundert.nl Vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus echt aanmelden als je eens een keer mee wil komen doen. Je ontvangt dan uitleg over de huidige regels. De mannen trainen net als de rest van de vereniging tot en met week 23. Dus in het geval van Walking Voetbal tot en met woensdag 3 juni. [l]