De speciale bingokaart
De speciale bingokaart

Bisco Dingo, de ultieme sensatie van Zundert!

ZUNDERT - Bisco Dingo, de online muziekbingo door en voor Zundert! Omdat de weekenden nu in tijden van Corona enorm saai zijn hebben wij van Cafe den Bels en BABA DJ team iets unieks bedacht: een online muziekbingo!



Wat is er nou leuker dan thuis op de bank een spel spelen in combinatie met muziek? 23 mei gaan we met inmiddels al 150 zundertenaren die zich al hebben aangemeld een gezellige en interactieve avond beleven.


Doel

Het doel is verbinding maken op afstand, en het uitdragen van de Zundertse saamhorigheid. Mensen maken teams, of gezinnen die zich samen aanmelden. Natuurlijk houden we de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te beperken in acht, maar in deze tijden zijn we toe aan samen iets leuks doen.


Livestream
23 mei gaan Bart en Bas muziek draaien in Café den Bels (waar zij dit doorgaans ook altijd doen). Dit wordt gestreamd via een livestream op Facebook. De mensen die zich hebben aangemeld ontvangen vooraf een bingokaart. Op deze kaarten staan geen cijfers zoals bij de gebruikelijke bingo maar titels van liedjes. Draaien Bart en Bas de track die op jouw kaart staat, afstrepen maar en bingooo!


Muziekkennis
Daarnaast testen we zo de muziekkennis van de deelnemers. Naast het afstrepen van de titels die gedraaid worden moet ook de artiest van het liedje worden ingevuld. We hopen met deze actie veel mensen een educatieve, gezellige maar bovendien ontspannende avond te bieden waarbij we de bizare tijd waarin we leven een beetje te kunnen vergeten.


Aanmelden

Gratis aanmelden voor de Zundertse quarantaine sensatie Bisco Dingo kan via: biscodingo@gmail.com tot 22 mei, 17.00 uur. [l]