De dames van VV Zundert zijn op zoek naar gezellige versterking. FOTO CORNE VERSCHUUREN
De dames van VV Zundert zijn op zoek naar gezellige versterking. FOTO CORNE VERSCHUUREN Corné Verschuuren

Trainen als een prof bij VV Zundert

ZUNDERT - 23 mei Voetbal clinic bij VV Zundert waarin de fijne kneepjes van het voetballen geleerd worden. Alle jeugd uit Zundert en omgeving mag op zaterdag 23 mei deelnemen aan de voetbalclinic van VV Zundert.


Onder leiding van oud-profvoetballer en huidige trainer van VV Zundert Jack Sweres zullen de fijne kneepjes van het voetballen geoefend worden.

En of het niet op kan zullen de mannen van de selectie van v.v. Zundert Jack ondersteunen tijdens dit evenement.


Programma 23 mei

Zaterdag 23 mei van 9.45 uur tot 10.45 uur voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar. Van 11.00 uur tot 12.00 uur zijn de kinderen van 5 t/m 8 jaar aan de beurt. Na afloop zullen de deelnemers een echt voetbalcertificaat ontvangen.

Niet-leden kunnen zich aanmelden via ludwig@vvzundert.nl Je ontvangt dan meer informatie m.b.t. de afspraken omtrent de veiligheidsmaatregelen m.b.t. het Corona virus.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

Tot zaterdag 23 mei op sportpark de Wildert voor de Voetbal Clinic!


Lid worden kan al vanaf 4 jaar

Aanmelden als lid, voor het moment dat we weer mogen voetballen. Dat kan. Zowel voor jeugd als senioren. Doe het nu alvast, dan kunnen we dit meenemen in de teamindeling voor komende seizoen.


Jeugd, jongens en meisjes

Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er tegenwoordig al mogelijkheden vanaf 4-jaar om kennis te maken met de voetbalsport. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Want jong geleerd is, oud gedaan. Het is gezond, leerzaam en leuk om al op deze leeftijd lekker buiten op het voetbalveld bezig te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan.

Kom daarom geheel vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18:15 tot 19:00 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren!

Stuur wel vooraf een mailtje naar ludwig@vvzundert.nl voor de huidige afspraken m.b.t. het Coronavirus


Tal van activiteiten

Voor de junioren zijn er naast het voetbal tal van activiteiten, zoals Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugd tweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, zaalvoetbal en penaltybokaal.


Enthousiaste meiden gezocht

VV Zundert dames zoekt enthousiaste meiden die sportiviteit en gezelligheid willen combineren.

De dames van VV Zundert groeien uit hun jasje en hebben daarom grootse plannen om komend voetbalseizoen met een tweede team de competitie in te gaan. Daar zijn echter nog wel enkele meiden (19+ en ouder) voor nodig.

Het team, dit jaar de BIG 30 genoemd is het meest sociale team van de vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Na twee helften voetballen is er voor iedereen een basisplaats in de 3e helft en wordt er regelmatig een leuke activiteit georganiseerd.

Met een bevlogen trainer en een tiental gasttrainers kan er wekelijks, niet verplicht, tweemaal worden getraind en leren we je de kneepjes van het voetbalvak! Voel jij je aangesproken en durf jij de uitdaging aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Train vrijblijvend mee op woensdag 20 mei en/of de donderdagen 28 mei en 5 juni.

Alle avonden om 20 uur. Ervaring is geen must, maar plezier wel!

Graag aanmelden via martin@vvzundert.nl of eslie@vvzundert.nl

Je ontvangt dan extra informatie m.b.t. de huidige afspraken naar aanleiding van de regels van het RIVM.[l]