Moerse Boys gaan nog éénmaal plankgas op natuurgras

ZUNDERT - Bij voetbalvereniging Moerse Boys wordt een heuse voetbalclinic voor de jongste jeugd georganiseerd op sportpark De Akkermolen en wel op zondagochtend 7 juni.


Jarenlang hebben we onze clinics met veel succes en plezier georganiseerd op ons B-veld en dat willen we de komende jaren ook graag blijven doen. Echter zal er na de zomer wel iets veranderen: Het B-veld wordt namelijk omgetoverd tot een waar kunstgrasveld. Daarom organiseren wij op zondag 7 juni 'Nog éénmaal plankgas op natuurgras!', een activiteit voor alle kinderen t/m de jeugd O11. Tijdens deze clinic mogen de kinderen dit seizoen nog eenmaal hun voetbalkunsten laten zien op écht gras.

De tijdsplanning voor deze afsluitende voorjaarsactiviteit is als volgt: 09:30-10:30u: MO11-1, JO11-1, JO10-1 t/m JO10-4 en JO9-1; 11:00-12:00u: JO9-2, JO9-3, JO8-1, JO8-2 en JO7-1 t/m JO7-4.

Aanmelden voor deze activiteit zal via de leiders verlopen. Wil jij echter graag jouw vriendje of vriendinnetje meenemen naar de clinic, dan kan dat natuurlijk in alle leeftijdscategorieën . Iedereen uit de omgeving van Zundert is van harte welkom! Wel willen wij niet-leden vragen zich aan te melden middels een berichtje te sturen naar: jeugdcommissie@moerseboys.nl

Dit onder vermelding van naam, school en groep om zo een goed beeld te krijgen van het totaal aantal deelnemers. Tevens ontvang je dan informatie omtrent de corona-maatregelen die bij Moerse Boys gelden.

Om de drukte op het sportpark zoveel mogelijk te beperken willen we de deelnemers vragen om maximaal 10 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn. We volgen de aanbevelingen vanuit de overheid. Dit betekent dat ook ouders van harte welkom zijn op ons complex maar wel 1,5m afstand tot elkaar moeten bewaren. De kantine zal gesloten zijn.[l]