Taart op tafel tijdens Hemeltaartdag. FOTO ZOMER IN DE SOEP
Taart op tafel tijdens Hemeltaartdag. FOTO ZOMER IN DE SOEP Zomer in de Soep

Zundert bakt er iets moois van

ZUNDERT - Donderdag 21 mei was dit jaar geen Hemelvaartdag maar Hemeltaartdag. Bijna 100 taarten gingen die dag van de ene naar de andere voordeur. De derde afklevering van Zomer in de Soep brak alle records. Ook Omroep Brabant maakte er dit keer verslag van.

Zomer in de Soep is een ruilplaats van verrassingen en ontmoetingen. Bij de eerste twee afleveringen op 25 april en 6 mei ruilden zo’n 140 pannetjes soep van keukentafel, tot ver buiten Zundert. Nu ging het dus om taart en koekwerk. En daar zaten hele knappe baksels bij. Zundert had er echt iets moois van gebakken. Een vrolijke optocht van smakelijke ontmoetingen.

Vervolg?
Mede door de ver-soep-eling (yep) van diverse corona-maatregelen denkt de organisatie van Zomer in de Soep nu na over een vervolg. Net als het landelijke OMT: Wat doen we nu precies vanaf 1 juni?

Zomer in de Soep is een ruilplaats van verrassingen en ontmoetingen in de anderhalve meter-samenleving. Een kleine oefening in nieuw vertrouwen. Tips en suggesties zijn altijd welkom. Check www.zomerindesoep.nl en de (social) media. [l]