Zomerchallenge Zundertse Tennisvereniging

ZUNDERT - Na de sportpauze veroorzaakt door het coronavirus zijn de buitensporten ondertussen weer opgestart. De competities zijn vooralsnog op de lange baan geschoven. Daarom wil de Zundertse Tennisvereniging alle sporters uitdagen door middel van de Zomerchallenge.


Wat houdt deze zomerchallenge nou precies in? Je ontvangt een lidmaatschap bij de ZTV voor de maanden juni, juli, augustus en september. Je krijgt 4 tennislessen onder begeleiding van een trainer van tennisschool Tennis for You. Je kunt deelnemen aan alle club- en KNLTB activiteiten. Deelname aan het Spinder Zundert Open Toernooi van 3 t/m 9 augustus. Voor de heren de toss op dinsdag, voor de dames op woensdag en mixtoss op zondag. Je kunt deze 4 maanden onbeperkt vrij tennissen op een van onze 8 banen. In september vindt er nog een eindtoernooi plaats voor de deelnemers aan de challenge.

Heb je dus zin om een balletje te komen slaan, alleen of samen met een groep vrienden, dan kun je je aanmelden voor 14 juni via onze website www.zundertsetv.nl [l]