Charles Luijten en Nicole Frijters vormen samen het duo NiCha. FOTO HARRY VAN DEN ENDEN
Charles Luijten en Nicole Frijters vormen samen het duo NiCha. FOTO HARRY VAN DEN ENDEN Foto: Harry van den Enden

NiCha houdt speciale middag voor nabestaanden

RIJSBERGEN - Om mensen die hun partner hebben verloren een hart onder de riem te steken, houdt het muzikale duo NiCha op zaterdagmiddag 27 juni in De Harmoniezaal in Rijsbergen een middag vol vertier.


DOOR ADDO SPRANGERS


Het coronavirus hakt er behoorlijk in. Velen voelen zich hierdoor min of meer een gevangene in eigen huis. Tijd derhalve voor een beetje meer lucht. Op initiatief van het muzikale duo NiCha, bestaande uit accordeonist Charles Luijten en zangeres Nicole Frijters, vindt er voor alle nabestaanden uit Rijsbergen die in de afgelopen twee jaar hun partner door overlijden hebben verloren een speciale middag met traktatie en ontspanning plaats.


Emoties

Het rouwen is voor veel mensen een intense periode in hun leven. Verlies zorgt voor veel emoties, zoals ongeloof, verdriet, somberheid, eenzaamheid en boosheid. Het kan helpen die gevoelens met lotgenoten te delen. Dat is mogelijk tijdens de middag die op zaterdag 27 juni van 14.00 uur tot 16.30 uur wordt gehouden in De Harmoniezaal in Rijsbergen.


Aanmelden

De toegang is vrij. Wel is vanwege de richtlijnen van het RIVM het aantal deelnemers voorlopig beperkt tot dertig. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan door een briefje t.a.v. NiCha in de bus te stoppen aan de Frederikstraat 1 in Rijsbergen, een e-mail bericht te sturen aan chluijten@home.nl of te bellen naar telefoonnummer 06-19112622.[l]