Geslaagde bijeenkomst Café Brein Zundert

ZUNDERT - Vorige week donderdag vond na maanden van stil gelegen te hebben weer een bijeenkomst plaats van Café Brein Zundert. Deze keer niet op de vertrouwde locatie van Café-restaurant Proeftijd aan de Molenstraat maar in het vooralsnog gesloten en speciaal voor deze gelegenheid geopende restaurant van het Vincent van GoghHuis aan de Markt.


Deze verplaatsing was noodzakelijk vanwege de verplichting om de bezoekers de garantie van de 1.5 meter afstand te kunnen bieden.

De bijeenkomst kan zeer succesvol genoemd worden. De bezoekers gaven er blijk van het heel fijn te vinden om na maanden van relatieve isolatie elkaar weer te zien en te spreken. Het leegstaande restaurant van het Van GoghHuis bleek hiervoor een goede locatie.

Bij de bijeenkomsten van Café Brein zijn niet alleen bezoekers met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) welkom, maar ook iedereen die zich bij het onderwerp betrokken voelt, zoals mantelzorgers, familieleden en overige belangstellenden. Afgelopen donderdag werd onder meer op indrukwekkende wijze een persoonlijk verhaal van een betrokken familie gedeeld met de aanwezigen. Deze gebeurtenis maakt dat Café Brein niet enkel een fijne gelegenheid voor ontmoeting en gesprek is, maar dat ook geleerd wordt van elkaars ervaringen met het onderwerp.


Volgende bijeenkomst

De volgende bijeenkomst van Café Brein is weer op de vierde donderdag van de maand, nu dus op 23 juli, weer van 15.00 tot 17.00 uur op de vertrouwde locatie van Café-restaurant Proeftijd aan de Molenstraat.[n]