Herstart fietsseizoen
RTC Zundert

ZUNDERT - De herstart van ons fietsseizoen leek qua weersomstandigheden meer op een sluitingsrit in de herfst. Dat dit de reden was dat de opkomst maar magertjes was is niet zeker maar zal er ongetwijfeld wel mee te maken hebben.


De belangstelling bij de A groep was nog redelijk. Met 8 man hebben zij de zgn. Viaductenrit gereden. Tussen Meer en Schoten hebben zij liefst 24 viaducten bedwongen.


B-groep
De B groep was slechts met 4 man vertegenwoordigd. Tijdens de rit met als naam de Zandvlietrit werd geprobeerd de pauze te houden in De Leeuw van Vlaanderen in het buitengebied tussen Putte, Zandvliet en Ossendrecht. Helaas de deur was wel open maar ondanks roepen kregen we geen bediening te zien. Dan maar doorgereden naar onze vertrouwde koffiestop Non Plus Ultra in Woensdrecht.


C-groep
Ook de C groep kende een mindere bezetting: met 5 man hebben zij hun traditionele ritje gereden met als stopplaats Essen Hoek.


Programma zondag
Wij hopen dat a.s. zondag de weersomstandigheden beter zullen zijn.
Op het programma staat dan voor de A groep de rit naar Hilvarenbeek op het programma en voor de B groep is de bestemming Zoersel. Indien nodig zal de bestemming en afstand aangepast worden voor degenen die een wat mindere conditie hebben. Vertrek voor beide groepen is om 08.00 bij De Valk in Wernhout. Hier vertrekt om 08.30 uur de C groep met een ter plaatse gekozen bestemming.[n]