Trotse bezitter nieuwe clubkleding. FOTO BERRY HACK
Trotse bezitter nieuwe clubkleding. FOTO BERRY HACK Berry Hack

Fotopuzzeltocht bij Trappistentrappers

WERNHOUT - Om het leed van onze gemiste tijdrit wat te verzachten hadden we afgelopen zondag een alternatief programma. In de ochtend voor de clubleden een fotopuzzeltocht en in de middag een heerlijke barbecue waarbij ook de partners welkom waren.


In groepjes van vier gingen de deelnemers aan de fotopuzzeltocht op pad.
Aan de hand van een zevental foto’s mochten de deelnemers zelf hun route bepalen waarbij ze wel alle zeven punten bezocht moesten hebben.
Diegenen die hiervoor de minste kilometers nodig hadden waren de winnaars, een gedegen kennis van ons wegennet kwam hierbij goed van pas. In de loop van de middag was het opnieuw verzamelen op het terras bij café van T.
De barbecue werd opgepookt, het zonnetje kwam er door en het eten liet zich prima smaken. De Lustige 5 stonden garant voor een vrolijke voortzetting van de avond.


De Dappertjes
Onze kleinste fietsertjes lieten zich door het weer beslist niet tegenhouden, zij waren zowat allemaal van de partij om zondagochtend een eigen hap en trap versie te rijden. Want ondanks de harde wind en miezerige regen hebben die dappere Trappertjes een stevige veldrit tot een goed eind weten te brengen.
Verdeeld in twee groepen waarbij de oudsten ca 30 km en de jongsten 25 km reden door de Zundertse bosrijke omgeving. Terug bij café van T een lekker bord friet met frikadel, dat hadden ze dik verdiend!
Heel verrassend hadden zij op hun beurt voor de leidinggevenden een heel leuk biermandje gekocht met een zeer toepasselijk ‘la Trappertjes’ trappistenglas erbij. Een prachtige blijk van waardering waar je als jeugdleider toch even stil van wordt.


Clubkleding
De onlangs bestelde clubkleding met het nieuwste design is intussen binnen gekomen, nog mooi op tijd voor de herstart van het wegseizoen.
De kleding kan worden afgehaald bij Jack van Hoydonck in Wernhout.


Programma
Eerder dan verwacht nemen we zondag 12 juli de draad van ons programma weer op.
Dat betekent dat John Antens een rit voor de A groep gaat verzorgen, Johan van Alphen voor de B groep, Eric Goos voor de C, Leo Smits voor de D en de wegkapitein heeft vast een mooie rit voor de Opstapgroep.
Om de gewenste 1,5 meter onderlinge afstand te kunnen houden bij het opstellen vertrekken de A en B groep om half 9 bij café van T, de overige groepen vertrekken als vanouds om 9 uur.
Denk ook bij terugkomst aan de anderhalvemeter regel.[n]