Veel belangstelling FotoPuzzel Fietstocht Ons Genoegen

ZUNDERT - Er is dit jaar zeer veel belangstelling voor de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen; deze is gestart op 1 juli en kan nog gereden worden tot en met 31 augustus. Wat opvalt is dat we dit jaar ook veel nieuwe deelnemers mogen verwelkomen, die de tocht voor de eerste keer rijden. We denken dat dit mede komt door het Corona virus, waardoor mensen minder op vakantie gaan en hierdoor op zoek gaan naar leuke, lokale activiteiten, zoals de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen.


De tocht is ca. 35 kilometer lang en gaat langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rijsbergen. Tijdens deze fietstocht moet men een 30-tal foto's opzoeken en in de juiste volgorde plaatsen.

De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de foto's op te zoeken.

Men kan de tocht iedere dag rijden, op ieder gewenst tijdstip vertrekken en eventueel ook gedurende meerdere dagen rijden. Een mooie buitenactiviteit die veilig uitgevoerd kan worden.


Start en tussenstop

Routekaarten en fotolijsten zijn verkrijgbaar bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen an de Rucphenseweg te Zundert, bij Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14 te Klein Zundert (tel. 06 42 00 26 78) en bij Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, te Rijsbergen.

De Moerse Bossen is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur, op zondag vanaf 10.00 uur.

Het is een mooie tocht met dit jaar met een mooie tussenstop bij Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd in Rijsbergen, waar men een consumptie ontvangt.

De fietstocht start in principe bij De Moerse Bossen aan de Rucphenseweg, maar men kan deze tocht ook starten vanaf De Tijd aan de Bredaseweg in Rijsbergen, heel handig voor inwoners van Rijsbergen.


Foto vervallen

Er is tot op heden 1 foto komen te vervallen, namelijk foto '3'. Als je deze foto eerder wel hebt gevonden en ingevuld, dan is dit prima. Als je hem niet meer kunt vinden, dan kun je deze als vervallen beschouwen en hoef je hem niet in te vullen.

Voor meer informatie wordt verwezen naar www.fotopuzzelfietstocht.nl

Maak kennis met deze mooie fietstocht en doe mee. Mis hem niet.[n]