Maatregelen beïnvloeden ritten RTC Zundert

ZUNDERT - De Coronamaatregelen in Belgiƫ hebben ook invloed op onze clubritten daar de meeste van onze ritten bij start en terugkomst gedeeltelijk over Belgisch grondgebied gaan.


Bij de A groep loopt de belangstelling mede i.v.m. vakantieperiode en het rijden van zaterdag in Zuid Limburg wat terug.

Aan hun rit naar De Kop van het Land van vorige zondag namen maar zes leden deel. Ook zij moesten op het pontje een mondkapje op.

Afgelopen zondag waren er slechts vijf deelnemers voor een rit naar de Zuid Westhoek met een klein stukje Zeeland. De koffiepauze werd gehouden in Woensdrecht.


B groep

Bij de B groep was met acht man op beide zondagen de belangstelling normaal.

Vorige zondag werd er naar Nieuw Vossemeer gereden en de rit van afgelopen zondag zijn zij dezelfde kant op gefietst met de Lindehof in het buitengebied tussen Steenbergen, Moerstraten en Kruisland als stopplaats.


C groep

De C groep kende een zeer goede opkomst met vorige zondag negen deelnemers voor hun rit met als stopplaats Essen Hoek.

Hier waren er wat problemen daar nog niet iedereen op de hoogte was van het feit dat in Horecagelegenheden toen al een mondkapje verplicht was.

Voor de rit van afgelopen zondag waren er zelfs elf leden die een rit naar De Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek hebben gereden.


'Meeste ritten

gedeeltelijk over

Belgiƫ'


Programma

Voor a.s. zondag staat voor de A groep naar De Heen op het programma.

Voor de B groep is het dan weer Dinteloord, echter hier kan van worden afgeweken daar zij dan al drie keer achter elkaar dezelfde richting zouden opgaan.

Vertrek voor beide groepen om 08.00 uur bij De Valk in Wernhout.

Voor de C groep is het vertrek om 08.30 en zal de bestemming bij aanvang van de rit bepaald worden.[n]