Huiskamer Rijsbergen gaat naar een andere locatie

RIJSBERGEN - Na jaren in volle tevredenheid in het ’t Rijserf te hebben vertoefd met onze huiskamer is er na enig overleg besloten om de huiskamer Rijsbergen op een andere locatie voort te zetten.


Via deze weg willen wij dan ook kenbaar maken dat vanaf 1 september onze huiskamer in het Koutershof gehuisvest zal zijn.

Al enige tijd zijn we als Stichting Welzijn Zundert ons aan het oriënteren naar de wensen en behoeften van onze inwoners.

De reden van deze verhuizing is dat wij op zoek zijn gegaan naar een ruimte waar wij met oog op de toekomstplannen beter kunnen doorgroeien in onze activiteiten.


Wereld is veranderd

Ook het Coronavirus heeft ook onze wereld doen veranderen.

We willen zoveel mogelijk inwoners de kans geven deel te nemen aan de Huiskamer met naleving van al de gestelde richtlijnen.

Wij willen onze samenwerkingspartners en het Rijserf dan ook hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen wat jullie in Stichting Welzijn Zundert hebben gehad in de loop der jaren.


Koutershof

Met het oog op de toekomst zal samenwerken uiteraard altijd aan de orde zijn om de inwoners van Rijsbergen te ondersteunen waar maar kan.

Wij verwelkomen u graag vanaf september aan het Koutershof voor een dag vol gezelligheid, samen eten en mooie activiteiten.

Voor meer informatie neem contact op met Stichting Welzijn Zundert.[n]