Alles wordt grondig onder handen genomen op de klusdag van VV Zundert. FOTO JEANETTE DAMEN
Alles wordt grondig onder handen genomen op de klusdag van VV Zundert. FOTO JEANETTE DAMEN Jeannette Damen

Klusdag VV Zundert zeer geslaagd

ZUNDERT - Sportpark de Wildert is een van de mooiste sportparken in Brabant. Mooie ligging, veel groen. Daarnaast het beste terras van de omgeving, met zicht op de velden. Soms zijn tegenstanders meer onder de indruk van de accommodatie dan van de sportieve prestaties.


Maar om dit zo te houden, moet er veel werk verzet worden. Sinds enige tijd is er een accommodatie commissie die zich bezighoudt met het onderhoud en verbeteren van de faciliteiten. Een van de ingezette acties is een klusdag. Die was afgelopen zaterdag.

En de klus is geklaard. Ondanks tropische omstandigheden hebben zo’n 30 vrijwilligers een groot aantal klussen uitgevoerd. Het sportpark zag je zienderogen opknappen.

Er werd gewerkt aan de doelen, de reclameborden kregen een grote beurt, de kantine en de kleedlokalen zijn weer opgefrist, maar ook de plantsoenen en paden werden flink onder handen genomen. Het bekende velen handen, maken licht werk, ging ook vanochtend weer op.

Om 12.00 u uur zijn de werkzaamheden gestopt en na het opruimen is er samen wat gedronken en geluncht. Deze ochtend was zeer geslaagd. Het was gezellig en er is veel werk verzet. Zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen die meegeholpen heeft, van harte bedankt voor jullie hulp op deze warme dag.

Een speciale dank aan buurtschap Molenstraat voor het gebruik van de loods. Eerste training jeugd seizoen 2020-2021

Aftrap seizoen 2020-2021 Jeugd

Sinds een aantal jaar starten we met een centrale training. Zo ook dit jaar! Afgelopen jaar wilden we in navolging van het seizoen 2018-2019 ook gezellig samen afsluiten. Dat kon door de maatregelen m.b.t. het Corona virus helaas niet. Maar nu starten we wel weer samen!

Alle teams op dezelfde dag voor het eerst weer op de groene mat. Het lijkt nog ver weg. We zitten nog niet halverwege de schoolvakantie. En andere referentiepunten als de Tour de France en het bouwen aan de corsowagen zijn ook weggevallen. Maar geloof ons, het is 15 augustus voor we het weten.

Dus het nieuwe seizoen gaat er echt komen. Pas aan de andere kant van de zomervakantie, maar toch. Op zaterdag 15 augustus is iedereen welkom, zeker ook de ouders van de spelers. De exacte spelregels volgen later als bekend is, hoe we dan met de anderhalve meter om moeten gaan.

Voorlopig mogen er 250 toeschouwers op het sportpark, mits de afstand gerespecteerd wordt. We rekenen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van alle aanwezigen op de dag.

De kick-off van het seizoen van de jeugd van V.V. Zundert, waarin de Jeugdcommissie nog voor de start van het schooljaar duidelijkheid wil geven aan leden en ouders. Informatie over de rest van het programma volgt, maar voor nu alvast de datum en de tijden.

Zaterdag 15 augustus

Deelname van alle jeugdteams (m.u.v. MO17, eerste training bij Wernhout).

Mini’s/JO7/JO8/JO9/voetbal op maat 09.15 uur verzamelen, 09.30-10.30 uur training; JO10/JO11/MO13 10.45 uur verzamelen, 11.00-12.00 uur training; JO13/JO15 12.45 uur verzamelen, 13.00-14.15 uur training; MO15/JO17/JO19 14.30 uur verzamelen, 14.45-16.00 uur training.
Trek je trainingskleding thuis al aan, want dit is naast een informatiebijeenkomst ook de eerste training van het seizoen. Douchen doen we deze dag nog gewoon thuis.[n]