Zondag 16 augustus

Oude Stijl Jazz bij 'T Boomke

14:00 | café Het Boomke

Op zondag 16 augustus kunt u genieten van een middagje oude stijl jazz op het terras van lunch café ’T Boomke, Ettenseweg 52 te Rijsbergen. Het concert, dat plaats vindt van 14:00 tot 17:00 wordt verzorgd door de Etten-Leurse formatie Jazz’Oleans. De toegang is uiteraard gratis en iedereen is van harte welkom op deze gezellige muzikale middag.


Open kerkmiddag H. Trudo

14:00 | H. Trudokerk

a.s. houden we weer een open kerkmiddag in onze H. Trudokerk te Zundert. Van 14.00-15.00 uur bent u van harte welkom om in alle rust de kerk te bezichtigen. Het orgel wordt bespeeld door Anton Bogaarts. Johan Zagers is aanwezig om u vragen over de kerk te beantwoorden en eventueel een kleine rondleiding te geven. Ook kunt u genieten van een kopje koffie of thee aangeboden door het bestuur.

Woensdag 19 augustus

Proefles voor dansgroep 55-plussers

10:30 | Koutershof

De buurtsportcoaches van de gemeente Zundert bekijken of er vraag is naar een nieuwe dansgroep voor 55-plussers. Daarbij werken zij samen met dansschool Basickx. Op woensdagochtend 19 augustus om 10.30 uur is er in het Koutershof in Rijsbergen een eerste (gratis) proefles. Nadia Jesoirens zal de les gaan verzorgen. Iedereen is welkom, ook als u wat minder mobiel bent. De organisatie vraagt deelnemers om zich vooraf op te geven. Dat kan via Buurtsportcoach Menno: m.bentvelzen@ssnb.nl of bel 06-21381955.