Stanneke gaat spelers voor bij eerste training van het seizoen bij kick-off dag VV Zundert. FOTO MATTY OPATJA
Stanneke gaat spelers voor bij eerste training van het seizoen bij kick-off dag VV Zundert. FOTO MATTY OPATJA Matty Opatja

Eerste training VV Zundert weer soepel verlopen

ZUNDERT - Sinds een aantal jaar starten we het seizoen voor de jeugd met een centrale kick-off. Alle teams hebben op deze dag de eerste training. Gedurende de jaren, komen er steeds meer zaken bij op deze dag.


Zo werd afgelopen zaterdag de kleding voor de vrijwilligers die leider of coach zijn komend seizoen uitgereikt. Er werden foto’s gemaakt van de kaderleden voor de website. Er was een aantal kraampjes waarin informatie van andere commissie en scheidsrechterszaken te vinden was. Voor de ouders was er een Powerpoint presentatie waarin zaken over VV Zundert werden uitgelegd.

Maar ook de veranderingen die de KNVB heeft doorgevoerd voor de jongste jeugd kwamen uitgebreid aan bod. Tenslotte werd er ook nog stilgestaan bij de huidige Corona maatregelen.

De presentatie staat ook bij het nieuwsbericht op de website voor degene die nog op vakantie waren tijdens de eerste training. Mochten er nog vragen zijn, kunnen deze altijd aan de coördinatoren gesteld worden.

Stanneke de mascotte was natuurlijk ook van de partij en trapte gezellig een balletje mee.

Op de fotoboeken op de website staan een groot aantal foto’s van deze leuke eerste trainingsdag.

Publicatie programma’s

Afgelopen week hebben we een aantal vragen gekregen over de oefenwedstrijden.

Zoals eerder aangegeven zal vanaf dit seizoen het programma niet meer terug te lezen zijn op de vertrouwde plaats in de Bode.

Doordat er tussen het moment aanleveren en van publiceren van de programma’s nog wijzigen worden doorgevoerd is het programma vaak achterhaalt en kunt u voor teleurstellingen komen staan als de wedstrijd die u wilt bezoeken al gespeeld is.

Daarom adviseren wij u voetbal.nl of onze website te raadplegen voor het meest actuele programma en uitslagen.

Onze website in gekoppeld aan het officiële programma van de KNVB en dus altijd up-to-date voor officiële wedstrijden. Iedere wijziging is direct zichtbaar, dus check dit voor u van huis gaat. Ook in geval van afgelastingen is dit hier zichtbaar.

De oefenwedstrijden zijn ook terug te vinden via onze website onder het kopje wedstrijden en vervolgens programma.

In de app van voetbal.nl zijn ze niet per team terug te vinden, maar wel via het programma van VV Zundert.[l]