Kom ook meetrainen bij de Zundertse Hockeyclub

ZUNDERT - We staan aan de start van een nieuw hockeyseizoen!


Wil jij kennismaken met een leuke gezellige teamsport? Wil jij ook kijken of hockey iets voor jou is? Dan zoeken wij jou! Op iedere leeftijd kun je starten met hockey, zeker bij ZHC, een club met de focus op plezier voor de leden.

In de week van 14 september zullen er voor de E- en D teams vriendjestrainingen worden georganiseerd.

Ook wordt er weer een speciale jongensclinic verzorgd door ZHC van onze Heren 1 op woensdag 16 september van 18:30-19:30 uur.

Geen of weinig hockeyervaring? Geen tijd om competitie op zondag te spelen? Een blessure waardoor je niet meer volop mee kunt doen? Dan is recreantenhockey of trimhockey wat voor jou!

Vanaf 9 september traint weer een enthousiaste groep recreanten! Dit is een leuke, laagdrempelige vorm van hockey voor mensen die op een ontspannen manier toch willen hockeyen, zonder wedstrijden in het weekend.

Een goede conditie of hockeyervaring is niet nodig. In een training komen techniek, tactiek en conditie aan bod en wordt er natuurlijk afgesloten met een partijtje.


Informatie

Wil jij kijken of hockey iets voor jou is? Train 3x gratis mee bij de Zundertse Hockeyclub (Wildertsedijk 22 te Zundert).

Trimhockey is iedere woensdagavond vanaf 9 september van: 20.15-21.15 uur.

Voor overige trainingstijden bezoek onze website. https://dezundertsehockeyclub.nl/

Voor meer informatie en vragen stuur een e-mail naar: info@dezundertsehockeyclub of bezoek onze website.[n]