Hella en Aristakes tijdens de opnamen voor het Met je hart matinee.
Hella en Aristakes tijdens de opnamen voor het Met je hart matinee.

Stamtafel Stichting Met je hart Zundert en tv uitzending

ZUNDERT - In september start Stichting Met je hart Zundert met geregelde stamtafels voor alleenwonende, eenzame ouderen.


Vrijdag 18 september is de eerste samenkomst met een lunch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en de ouderen worden opgehaald en thuisgebracht.

Voor meer informatie contact opnemen met het secretariaat van stichting Met je hart Zundert, e-mail: hubert.hendriks@metjehart.nl


Tv Uitzending

Tussentijds is er op zondag 30 augustus 15.30 uur, tv-zender ONS, een uitzending met Hella en Aristakes, mooie muziek en bijzondere verhalen rondom het thema Troost. Herhaling woensdag 2 september om 17.30 uur.


Samenwerking

Het Met je hart matinee wordt in samenwerking met stichting Met je hart gemaakt en is bedoeld voor alle ouderen die om wat voor reden dan ook aan huis gebonden zijn. Het Met je hart matinee is een hart onder de riem in coronatijd en het doorbreken van het sociaal isolement dat voor veel kwetsbare mensen zoveel groter is geworden.

Het Met je hart Matinee heeft de afgelopen maanden heel veel ouderen in hun huiskamer bereikt en laten genieten van fijne muziek, bijzondere verhalen en mooie herinneringen. We hebben ontzettend veel lieve reacties ontvangen.

Mensen zijn dankbaar voor het Met je hart matinee dat een lichtpuntje is in deze moeilijke periode.


Laatste uitzending

Het Met je hart matinee is de afgelopen maanden 5 keer uitgezonden via televisiezender ONS.

Zondag 30 augustus is de laatste uitzending tussen 15:30 en 17:00 uur via televisiezender ONS te zien. ONS is te vinden op kanaal 50 van ZIGGO en Caiway. KPN, Telfort en XS4ALL stellen kanaal 89 open voor het matinee, zodat alle klanten mee kunnen genieten. Bij alle andere Nederlandse televisieaanbieders is ONS in het (plus)pakket opgenomen.

Presentatrice Hella van der Wijst is bekend van programma’s als Geloof en een Hoop Liefde en Ik Mis Je.

Aristakes Jessayan had in de jaren 80 een paar TOP-40 hits en werd in 2016 uitgeroepen tot beste Stationspianist van Nederland.[n]