VV Zundert gaat voor het maximaal haalbare

ZUNDERT - Zoals een sportvereniging betaamt, streeft Zundert naar het hoogst haalbare. Zo ook met de (on)mogelijkheden m.b.t. de maatregelen rondom het Corona virus. Waar andere verenigingen kiezen voor het sluiten van kleedlokalen, kantine en andere activiteiten, gaat VV Zundert op zoek naar “wat kan wel?”


Dit is de vraag die steeds gesteld wordt. ”Wat kan wel?” En duidelijk is dat echt niet alles kan. En dat veiligheid boven alles gaat. Toch blijkt er met wat creativiteit, enthousiasme en inzet van vrijwilligers en discipline van leden, ouders en supporters nog best een fors aantal zaken wel mogelijk.

VV Zundert heeft natuurlijk als doel veiligheid voorop gesteld, maar kort daar achter zoveel en zo goed mogelijk zaken voor de leden, sponsoren, supporters en vrijwilligers te faciliteren.

En wat vandaag onmogelijk lijkt, blijkt morgen met een kleine aanpassing toch mogelijk.


Vreemde tijd

Nogmaals niet alles kan. We leven in een vreemde tijd, waarin we concessies moeten doen. Toch gaan we voor het maximaal haalbare op het gebied van veiligheid, plezier en vooral lekker genieten van het voetballen. Juist nu, zou je bijna zeggen. Mocht je nog goede toevoegingen of ideeën hebben, laat ze gerust weten aan een van de bestuursleden of andere vrijwilligers. “Wat kan wel?”

Waar een wil is, is een weg. Alvast een compliment aan de discipline in het opvolgen van de regels.

Alleen samen kunnen we op een verantwoorde wijze blijven genieten van onze hobby.

Via de website proberen we u op de hoogte te houden van de meeste actuele stand van zaken.


Proeftrainingen Voetbal op Maat

Feit: sporten is gezond voor kinderen met beperking of chronische aandoening. Sinds 2018 heeft VV Zundert haar eigen jeugdteam voor kinderen t/m 18 jaar met een beperking of chronische aandoening die wekelijks samen een balletje trappen en leuke spelletjes doen op het veld.

In samenwerking met de Buurtsportcoach Zundert organiseren wij twee kennismakingstrainingen.

Wanneer: woensdag 2 en 9 september van 18.30 tot 19.30u

Waar: Sportpark de Wildert

Aanmelden: email; voetbalopmaat@vvzundert.nl, telefoon/whatsapp; 06-36125457.[n]