Lawn & Garden Concerts

RIJSBERGEN - Zaterdagavond 12 september sluiten The Boss Brothers en het Penny de Jager Sjoworkest deze bijzondere en beladen zomer af, een raar jaar zonder bloemencorso maar met mondkapjes, 1.5 mtr afstand en veelvuldig handen wassen!


Op een prachtige locatie in het buitengebied van Rijsbergen is het Connie’s café en Jack Bass PA gelukt, een concert te organiseren met 2 bands welke in het verleden hebben bewezen, volle zalen te trekken. Het Penny de Jager Sjoworkest staat bekend om haar onnavolgbare optredens, ook voor de bandleden zelf. Niets is geoefend, alle fouten zijn live gespeeld en deze gelouterde Zundertse en Rijsbergse Top muzikanten zetten iedere zaal op stelten.


Publiekstrekker

De in 2011 opgerichte tribute band The Boss Brothers is inmiddels uitgegroeid tot een ware publiekstrekker en mag dit moment Dé Bruce Springsteen tribute sensatie worden genoemd. Uiteraard komen alle hits aan bod in deze wervelende show. Deze van oorsprong Etten Leurse band heeft inmiddels een aardig Zundert/Rijsbergen gehalte gekregen. 2 jaar geleden maakte de Zundertse saxofonist Ad van Beek reeds zijn debuut en eind 2019 kwam toetsenist Ludwig Antonissen de band versterken. Deze keer zal Jack van Aert uit Rijsbergen zijn podium debuut maken. Op het terrein aan de Oekelsestraat 16 zal een grote open tent en podium worden opgebouwd en samen met Connie’s café een mobielcafé met tafels en stoelen op gepaste afstand en geheel volgens de normen van het RIVM. Reserveren: https://www.facebook.com/events/jack-bass-pa/lawn-garden-concerts/315409276247158/[n]