Activiteiten KBO Zundert weer van start

ZUNDERT - Wij hebben ook gezien, gevoeld en ervaren in onze omgeving hoe er met ons, de senioren, om is gegaan in corona tijd. Er zijn veel vragen over de maatregelen voor en behandeling van ons als senioren tijdens deze periode. Wij hopen dan ook dat organisaties zoals KBO Brabant zich in zullen zetten om dit te onderzoeken.


Ondanks corona gaat het leven verder. Ook KBO Zundert heeft voorzichtig de activiteiten weer opgestart. Met inachtneming van alle voorschriften en regels zijn we begonnen met de buitenactiviteiten, het wandelen en fietsen.
Wandelen: 21 september en 5 oktober. Start om 13.30u, vanaf het plein bij cultuurcentrum de Schroef. Alle wandelingen zijn met een tussenstop. Wandelcoach Cees Bruijns staat garant voor mooie tochten. Voor informatie bel 0620586750.
Fietsen: De eerste fietstocht van 14 september is al gereden. Deze tocht was onder de nieuwe leiding van Kees van Hassel en Louis Schellekens. We komen hier volgende keer op terug.
Bingo: op maandag 28 en dinsdag 29 september is er weer een bingo in het Wapen van Zundert, start om 13.30u. Ten gevolge van de Corona regels mogen er telkens maximaal 40 tot 45 personen deelnemen. Er moet van tevoren telefonisch worden aangemeld. tel. 076-8500553.
Voor deze eerste keer is deelname alleen voor eigen leden zoals ook in onze nieuws brief is vermeld. Als deze proef slaagt hopen wij de komende maanden dat iedereen weer deel kan nemen aan een van de gezelligste bingo's van Zundert.
Wij hopen met onze activiteiten weer een start naar normaal gemaakt te hebben.
Bent u Senior, kom erbij, doe mee, wordt of blijf actief bij KBO Zundert.[n]