Gesta straft Wernhoutse fouten af wint verdiend

WERNHOUT - In de tweede bekerwedstrijd ging Wernhout thuis onderuit tegen Gesta.

Het spel van Wernhout was zeker de eerste helft ondermaats en in een te traag tempo om Gesta in de problemen te kunnen brengen. De betere kansen waren dan ook voor de gasten die in de 33e minuut op voorsprong kwamen door een afstandsschot dat in de winkelhaak ging, 0-1.

Na rust liep Wernhout vrijwel direct tegen een tweede treffer aan. Gesta strafte zwak ingrijpen van de Wernhoutse defensie gelijk af 0-2. Gedurende de tweede helft werd het niveau bij Wernhout wel wat beter en waren er ook kansen voor Mathieu en Hein maar helaas geen doelpunten.

Kort voor tijd werd het ook nog 0-3 doordat Gesta scherp was op de fouten die Wernhout maakte.

De laatste bekerwedstrijd is donderdagavond 17-9 thuis tegen Achtmaal.[n]