Richard en Jennifer Verhulst in hun slagerij. FOTO CHARLES LUIJTEN
Richard en Jennifer Verhulst in hun slagerij. FOTO CHARLES LUIJTEN Foto: Charles Luijten

Richard en Jennifer Verhulst nemen Slagerij Hendrikx over

ZUNDERT - Sinds kort drijven Richard en Jennifer Verhulst de slagerij aan de Molenstraat die zij van keurslager Edgard Hendrikx hebben overgenomen. De naam van de slagerij blijft vooralsnog onveranderd.


DOOR CHARLES LUIJTEN


Iedere werkdag loopt in de Heidehof op zijn nachtkastje ’s morgens rond half zes de wekker af. Madenaar Richard Verhulst wil om half zeven in de slagerij zijn die hij sinds kort van de familie Hendrikx in Zundert heeft overgenomen. Richard Verhulst (31) zegt zich al aardig in Zundert thuis te voelen. Een half jaar geleden kwam hij in het corsodorp bij voornoemde slager reeds als medewerker in dienst en leerde hij er van lieverlee de klanten kennen.


Voorgeschiedenis

Na de havo te hebben gevolgd ging Verhulst een jaar lang aan de slag met de hbo-opleiding International Business and Management. Na zijn kennismaking met het slagersvak echter sloeg hij van de een op de andere dag een andere richting in. Verder studeren vond hij niks meer. “ Ik kon een baan krijgen bij vleesproductiebedrijf La Boucherie in eigen dorp. Ik begon als productiemedewerker en werd daar later bedrijfsleider. Ik heb er elf jaar met veel genoegen gewerkt, en nu zit ik hier. Mijn wens is altijd geweest voor mezelf te kunnen beginnen”, zegt Richard Verhulst die, na een advertentie in een blad voor de slagersbranche, uiteindelijk bij keurslager Edgard Hendrikx terechtkwam die een winkelverkoper vroeg. “ Eerst was dat niet de job waar ik naar uitkeek, maar toen de mogelijkheid bleek te bestaan om het bedrijf allengs over te kunnen nemen ben ik op de vacature ingegaan en heb daar geen moment spijt van gehad,” zegt hij.


Vertrouwen

Richard Verhulst, sinds 2016 gehuwd met Jennifer van Biezen (26) die hij na een avondje stappen in Breda in de Uitbus naar Made ontmoette, is een enthousiast en energiek persoon. Hij en zijn vrouw hebben er alle vertrouwen in een redelijke boterham te kunnen verdienen met de door hen overgenomen slagerij en het personeel van Edgard Hendrikx. “ De zaken verlopen tot nu naar volle tevredenheid en hopelijk blijft dat zo. We doen ons uiterste best om het de klanten zoveel en zo goed mogelijk naar de zin te maken,” besluit Richard Verhulst.[n]