Prachtig weer zorgt voor goede opkomst RTC Zundert

ZUNDERT - Het prachtige weer j.l. zondag was voor velen van ons de stimulans om aan de wekelijkse clubritten te gaan deelnemen. In het begin was het nog frisjes maar na korte tijd deed de zon zijn uiterste best voor ons.


De A-ploeg had onderling beslist om een half uurtje eerder te vertrekken. Zij hebben met zes heren en één dame een rit gereden onder de noemer van het Bels lijntje. Via Klein Zundert, richting Etten Leur, Mastbos, Ulvenhout, Gilze tot Tilburg en dan via het Bels Lijntje naar Alphen voor de koffiestop en daarna naar Baarle Nassau en via Minderhout weer terug naar Wernhout.

De B-ploeg startte met twaalf heren en één dame waarna onderweg nog een man zich bij hun voegde. Zij zijn via Galder, Chaam, Ulicoten, Baarle Nassau door het buitengebied van Alphen naar Gilze gereden voor hun koffiestop. Daarna huiswaarts via de Slingerdreef, Ulvenhout, Galderse Meren, Rijsbergen en Klein Zundert.

De C ploeg tenslotte heeft met tien man, waaronder de terugkeer van twee oudgedienden welke door uiteenlopende redenen dit jaar nog niet actief waren geweest, een rit via Breda naar Den Elsakker gereden.


Programma

Voor zondag aanstaande vermeld het programma voor:

De A ploeg een rit onder de naam Klein Kanaal. Vertrek om 08.30 uur.

De B ploeg een rit met bestemming Wouwse Plantage. Vertrek om 08.30uur! Dit in tegenstelling tot het programma wat 09.00 vermeldt.

De C ploeg tenslotte vertrekt om 09.00 uur met een nog nader te kiezen bestemming.[n]