35 kandidaten voor de C-titel driebanden

ACHTMAAL - Een aantrekkelijke poule 1 opent het biljartbal op 30 september in De Toekomst om 18.45 uur met José Michielsen, Dré van Nispen, optimist Kees Hereijgers, Ad van Roosendaal en gastheer en prille vader Niek Voermans.


Op dezelfde avond acteren in poule 2 Mon Zagers, Kees Laurijssens, Rinus Schalk, Kees Brosens en biljartliefhebber Eric Hessels uit Rijsbergen. Deze deelnemers zijn aan elkaar gewaagd, dus spanning verzekerd. Ook komen op woensdag middag om 30 september de spelers van poule 7 naar biljartarena De Toekomst ,aanvang 12.45 uur. Smaakmaker Leo Nouws speelt hier tegen Jan en Kees Damen , seriespecialist Johan van Dongen en rolstoeler Jan Zagers. Het vervolg van het toernooi is op donderdagavond 1 oktober met poule 3. Promotiekandidaat Leo Koeken staat tegenover voorzitter Arjan van Oosterhout, de sympathieke Jac Braspenning, de super gemotiveerde Milenca Stuyck en de alleskunner Bert Melis. Dat wordt bij voorbaat een mooie biljartavond. Eveneens op 1 oktober poule 4 met toernooispeler Jan Pop, Ad en Peter Mertens, Peter Verstraaten en Louis Havermans (BHV). Op maandagavond 5 oktober andermaal spannende partijen met teamgenoten Frans Havermans, Marcel Peeters en Wim Roelands. Ook Richard Marijnissen en biljartfanaat Henri van Doremalen zijn gebrand op een goede prestatie. Ook op 5 oktober komt poule 6 aan de beurt met Louis Oostvogels en Jef van Aert, de broer van, de Toekomst spelers Guus van Overveld en Mart Mouws, altijd gevaarlijk aan de groene tafel en Jos Aarts.

De deelnemers hebben er zin om elkaar de loef af de steken en de toeschouwers kunnen volgens traditie weer genieten van het aantrekkelijke spel, wat wil je nog meer in deze coronatijd.[n]