Zevenklapper voor Wernhout tegen NVS

WERNHOUT - Wernhout behaalde in de derde competitiewedstrijd een ruime zege tegen NVS uit Nieuw-Vossemeer en komt door deze overwinning alleen op kop in 4B.

De gasten kregen wel gelijk in de beginfase een dot van een kans. Gelukkig voor Wernhout ging de bal voorlangs en kwam het met de schrik vrij.

Binnen tien minuten opende Wernhout de score, een kopbal van Chris werd nog gered door de NVS-keeper, maar de rebound werd door Maikel alsnog verzilverd, 1-0.

In de 23e minuut leverde goed storen van Thijs vd Buijs een penalty op wegens een handsbal in de zestienmeter. Maikel scoorde de pingel via het been van de keeper, 2-0.

Ruim tien minuten later kon Maikel zijn derde binnenlopen na een voorzet van Jurre, 3-0.

Voor de rust ging nog twee kansen rakelings over, een schot van Thijs Damen en een kopbal van Maikel.

Ruststand 3-0.

Tweede helft

Na de pauze lieten de Wernhoutse jonkies zich goed zien. Jurre scoorde in de 48e minuut liggend van dichtbij de 4-0.

In de 62e minuut deed NVS wat terug, een vrije trap werd door de muur van richting verandert en hierdoor was Carlo kansloos, 4-1.

Vijf minuten later was het weer raak voor Wernhout, Jurre zette zelf de aanval op en via een combinatie met Maikel haalde hij binnen de zestien de trekker over, 5-1.

Acht minuten voor tijd scoorde NVS de tweede met een kopbal uit een corner, 5-2.

Het slotakkoord was voor Max die met twee treffers, waarvan één een beauty in de bovenhoek, de eindstand op 7-2 bracht.

Komende zondag gaat Wernhout op bezoek bij vv Grenswachters in Putte.

Grenswachters is de huidige nummer twee van de ranglijst en heeft zich dit seizoen met een aantal spelers goed versterkt.

In Putte krijgt Wernhout daarom een goede test om te zien waar het werkelijk staat.[n]