Nut & Vermaak start weer met donateursactie

ZUNDERT - De Koninklijke harmonie Nut & Vermaak start op zaterdag 26 september met de donateursactie.


De leden zullen vanaf zaterdag weer langs de deuren gaan voor de jaarlijkse donateursactie. Deze actie is nodig voor o.a. de opleiding van leerlingen en de aanschaf van nieuwe instrumenten en muziek. Doordat dit jaar de oktoberfeesten helaas niet door kunnen gaan, proberen we deze actie dit jaar weer wat groter op te zetten, door weer deur aan deur te gaan. Het is geheel vrijblijvend wat u onze harmonie wilt geven.

Door de steun van de Zundertse bevolking kunnen wij verschillende activiteiten blijven organiseren voor de gehele gemeenschap. Wij hopen dat wij weer op uw steun kunnen rekenen en willen u hiervoor alvast van harte bedanken.

Op dit moment zijn wij weer begonnen met het repeteren wat wij natuurlijk doen volgens de richtlijnen van het RIVM en de muziekbond. Ondanks alle onzekerheid die deze coronacrisis met zich meebrengt, zijn we wel gestart met de voorbereidingen voor het nieuwsjaarconcert. Wij hopen van harte dat dit evenement op 2 en 3 januari 2021 volgens de richtlijnen van de RIVM kan plaatsvinden.

Daarnaast zijn wij ook al bezig om bij ons 180-jarig bestaan in 2022 weer een onvergetelijke muzikale activiteit voor de gehele gemeenschap te kunnen organiseren. Hierover zult u later meer informatie kunnen verwachten.


Voor meer informatie over onze harmonie kunt u kijken op de website www.harmonienutenvermaak.nl of op facebookpagina koninklijke harmonie Nut & Vermaak.[n]