RTC Zundert hoopt komende week op beter fietsweer

ZUNDERT - Men kon zondag terecht spreken van echt herfstweer. De regenval ’s nachts en ook in de morgen met daarbij een flinke wind hebben er waarschijnlijk voor gezorgd dat de meeste van onze leden het warme bed verkozen boven de fiets.


Zo stonden er om half negen totaal maar zeven man bij De Valk klaar om aan de clubrit te beginnen. Hiervan vier leden van de A groep die, na nog even gewacht te hebben tot een forse bui was overgewaaid, vertrokken voor hun rit. Zij zijn via Klein Zundert, Liesbos, Zevenbergen en Zevenbergsche Hoek naar Den Elsakker onder Prinsenbeek gefietst.

Na hun stop hier ging de rit via Liesbos, Effen en Oekel terug naar Wernhout.

Van de eerder genoemde zeven man waren er drie van de B groep die tot 9 uur gewacht hebben op liefhebbers van de C groep. Doch hier was er ook weinig belangstelling. Slechts één man voegde zich bij de leden van de B groep. Zij hebben een rit gereden via Galder, Chaam en Baarle Nassau om in Café In Holland onder Castelre een koffiestop te houden.

Vervolgens via Minderhout terug naar Wernhout.


Programma

Laat ons hopen dat we voor aanstaande zondag beter fietsweer hebben.

Dan staat er voor de A groep een rit met bestemming Huijbergen op het programma en voor de B groep Zevenbergsche Hoek.

Vertrek voor beide groepen om 09.00 uur. Het kan zijn dat de A groep eerder vertrekt dan voorzien maar dat zal hen middels een berichtje op zaterdag worden medegedeeld. Ook de C groep vertrekt om 09.00 uur.[n]