Geen Sinterklaas-intocht in Zundert en Klein Zundert

ZUNDERT - Sinterklaas en de Pieten komen binnenkort weer naar Nederland! Net als elk jaar zouden ze de dag na de landelijke intocht ook even in Zundert langs komen. Maar we hebben helaas vernomen dat dit helaas dit jaar waarschijnlijk niet gaat lukken.


Sinterklaas heeft hiervoor contact gehad met de gemeente. De Pieten hebben vervolgens het comité laten weten dat we geen zaal hoeven te versieren en dat ook de rondrit niet door kan gaan. Vanwege alle maatregelen en voor ieder zijn gezondheid ziet Sinterklaas af van een Zunderts feestje.

Maar… natuurlijk heeft Sinterklaas wel laten weten iets lekkers te bezorgen voor de kinderen uit Zundert. En Sinterklaas is ook reuze benieuwd naar jullie mooie knutsel en teken werkjes heeft hij laten weten. Misschien lukt het hem ook nog wel om even via een live verbinding contact te maken met Zundert. Hij wil natuurlijk toch alle kinderen even gedag zeggen. Het comité wat de intocht normaal organiseert overlegt nog met de Pieten hoe we dit allemaal kunnen regelen. Hou vanaf begin november de website www.sintenpietzundert.nl en (social) media kanalen van het comité in Zundert hiervoor in de gaten.


Geen collecte

Omdat er dit jaar geen zaal versierd hoeft te worden en de kachel uit kan blijven, meldt het comité dat ze dit jaar niet zullen collecteren bij de Zundertse ondernemers. Hiermee ontzien ze de ondernemers en beperken ze de contactmomenten in deze lastige tijden. De ondernemers die toch graag een donatie doen aan de stichting kunnen dit doen via ons rekeningnummer wat te vinden is op de eerder genoemde website. Op voorhand alvast dank.[n].