Deze maand geen Café Brein in Zundert

ZUNDERT - Min of meer gedwongen door de Corona maatregelen zijn de Cafe Brein-bijeenkomsten de laatste maanden in een afwijkende vorm georganiseerd. Niet zoals gewoonlijk in Cafe-restaurant Proeftijd (thans Grensgeval), maar op buitenlocaties zoals het Maria-Labyrint in Wernhout en de Menmoerhoeve in Etten-Leur.


Maar nu de weersomstandigheden veranderen en het kouder en ook nogal eens natter wordt, kunnen de bijeenkomsten van Cafe Brein niet meer in de buitenlucht georganiseerd worden. En binnenruimten waar de 1,5 meter afstandsnorm in acht kan worden genomen en de bezoekers van Cafe Brein toch voldoende in de gelegenheid zijn om met elkaar contact te hebben en elkaar te spreken, zijn schaars of gewoonweg niet voorhanden. Vandaar dat de initiatiefgroep van Cafe Brein besloten heeft om in oktober niet bijeen te komen, maar te wachten op betere tijden. Afhankelijk van de actuele corona-situatie en de daarmee samenhangende adviezen van de overheid en het RIVM, zal de organisatie van Cafe Brein in november, of later, weer worden opgepakt.

De maandelijkse bijeenkomsten van Cafe Brein, die normaliter steeds op de vierde donderdag van de maand plaatsvinden, zijn bedoeld voor personen die te maken hebben met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Dat kunnen cliënten of patiënten zijn, maar ook familieleden, mantelzorgers of andere in het onderwerp geïnteresseerde personen. NAH staat voor de gevolgen van een hersentumor of -infarct, een beroerte of ongeval, MS of Parkinson of een andere oorzaak waardoor hersenletsel is ontstaan.

Voor meer informatie; zie e-mail info@cafebreinzundert.nl of zie www@cafebreinzundert.nl[n]