Geen Volle Maonavonden in januari 2021

ZUNDERT - Het Coronavirus heeft ook de voorbereidingen van de Volle Maonavonden stil gelegd. Gelet op de vooruitzichten heeft het bestuur van Stichting Volle Maon besloten om de voorstellingen van de Volle Maon 2021 niet door te laten gaan.

Er komt dus voorlopig geen 31ste editie van de Volle Maon en dat zal wennen zijn voor velen die de voorstellingen trouw bezochten.


Nieuwe locatie

Met de gemeente was overeengekomen om de voorstellingen in 2021 te organiseren in de oude Rabobank aan de Bredaseweg 2. Een nieuwe locatie was noodzakelijk nadat de gemeente had besloten om De Schroef te sluiten. Ideeën waren er volop, het thema was bekend, de voorbereidingen gestart en iedereen zag het als een uitdaging om op te treden in de oude Rabobank. Helaas werden de Coronamaatregelen weer scherper gesteld en het bestuur vond het niet langer verantwoord om door te gaan met de voorbereidingen. Hopelijk maken de omstandigheden het in 2022 mogelijk om de draad weer op te pakken, al heeft de Stichting Volle Maon dan wel een erg groot probleem. Naast De Schroef is dan ook de oude Rabobank niet langer beschikbaar. De Stichting is dan ook op zoek naar een andere locatie. Opnieuw een grote uitdaging dus![n]


'Voorlopig geen 31ste editie van de Volle Maon'