VV Zundert blijft denken in mogelijkheden

ZUNDERT - Zundert heeft vanaf de uitbraak van het Corona virus ingezet op twee zaken. Ten eerste veiligheid voorop en voldoen aan alle maatregelen die gesteld worden. Ten tweede maximalisatie richting spelers, supporters, sponsors en vrijwilligers.


Waar veel verenigingen kozen om de kantine te sluiten, werden bij v.v. Zundert tenten en extra terrasmeubilair aangerukt om veilig en gezellig naar voetbal te kijken. En de grote sociale rol in te vullen.

Waar onze spelers en speelsters vaak voor gesloten kleedlokalen stonden bij uitwedstrijden, kon bij v.v. Zundert op één weekend na altijd gedoucht worden.

Zowel de uit- als de thuisteams. Iedereen droeg hier een steentje aan bij om dit mogelijk te maken.


Nieuwe maatregelen

Afgelopen dinsdag werden alle goede bedoelingen grotendeels stopgezet door de maatregelen van het kabinet. Toch staat hiermee niet alles stil.

De jeugd mag blijven trainen en zal ook blijven trainen. Voor de lege zaterdagen wordt aan een alternatief programma gewerkt.


Roodzwarte hart

De verkoop van de Roodzwarte harten bordjes gaat gewoon door. Voor degene die het bordjes nog niet verlengd hebben. Zorg dat je dit seizoen ook weer met 1 of meer bordjes in de kantine hangt als lid van de Roodzwarte harten.

Wij zorgen dat ze er hangen als we weer van start gaan. De eerste 300 hangen al! Schrijf je deze week nog in via een Whatsapp berichtje naar één van de onderstaande nummers.

Geef hierin aan dat het om de Roodzwarte harten gaat.

Naam, adres, telefoonnummer, mailadres en de tekst die op het bordje mag.

Je ontvangt dan een Tikkie en bent lid nadat het Tikkie is betaald.

Stephanie Bastiaansen 06-22733301; Olga van Hassel 06-50840083; Amy Luijten 06-12716151; Eslie Siemons 06-20867136; Corné Verschuuren 06-51231658; Bianca van de Wouw 06-20383083; Brenda Zagers 06-24605260.


Steun

Maar ook door deelname aan het eindstanden spel en het uitbrengen van je stemmen bij de actie die door een bank gehouden wordt deze weken kun je de vereniging op een leuke en simpele manier steunen.[n]