Oktoberfest Zundert: 'Es geht ein bisschen los'

ZUNDERT - Dit jaar was het niet mogelijk om het Oktoberfest Zundert te organiseren wegens de huidige omstandigheden. Bij de CLTV-veiling was het stil in het geplande Oktoberfestweekend. Toch wil harmonie Nut & Vermaak desgewenst een beetje het Oktoberfest gevoel geven met een alternatieve invulling.


Er wordt de mogelijkheid geboden om vanaf de 18 jarige leeftijd voor thuis een Oktoberfest Bierpakket te bestellen, dit voor een bedrag van 15 Euro per pakket. Het pakket bestaat uit 4 halve liters Oktoberfestbier, plus bijbehorend glas en aangevuld met diverse Oktoberfest-artikelen.

Door de aanschaf van het pakket steunt u harmonie Nut & Vermaak, zodat deze harmonie ook in de toekomst leuke, muzikale activiteiten kan blijven organiseren.


Bestellen

Uw bestelling kan u doorgeven via info@stichtingvriendenvannutenvermaak.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats en emailadres. De bestelling wordt afgeleverd vanaf zaterdag 14 november.


Noteer 16 oktober 2021 alvast in uw agenda


Volgend jaar hopen we weer het Oktoberfest Zundert te kunnen organiseren. Noteer het weekend van 16 oktober 2021 zo vast in uw agenda. Voor degene, die de leukste Oktoberfest foto doormailt zijn er gratis kaarten voor het Oktoberfest van volgend jaar te winnen.[n]