Sint komt naar Rijsbergen maar hoe is nog geheim

RIJSBERGEN - Het sinterklaascomité van Rijsbergen heeft bericht van Sinterklaas ontvangen dat hij absoluut naar Rijsbergen wil komen om de kinderen te bezoeken nadat hij zaterdag 14 november in Nederland is aangekomen.

Helaas heeft hij vanwege de corona-maatregelen ook laten weten dat hij het niet verantwoord vindt om een traditionele intocht of rondrit door Rijsbergen te houden met een kinderfeest in de Koutershof.

Dat vindt hij heel erg jammer, hij is dan ook erg blij dat hij in samenwerking met het comité nu iets anders heeft bedacht, zodat de Sint en zijn pieten toch de Rijsbergse kinderen kunnen bezoeken.


Geheim

Wat deze plannen precies zijn, dat houden we nog even geheim, maar de Sint wil al wel verklappen dat hij misschien wel meer dan één dag in Rijsbergen zal zijn!


Prijzen

En tegen de kinderen zegt hij: “Beginnen jullie alvast maar een leuke tekening, knutselwerk of kleurplaat te maken, want de pieten gaan weer prijzen uitreiken voor de mooiste exemplaren”.

Dus helaas komend weekend geen intocht van de Sint in Rijsbergen, maar hij komt jullie bezoeken! Hoe, wat en wanneer, dat laten we jullie snel weten!


'Misschien wel meer dan één dag

in Rijsbergen'