Geen Cafe Brein, wel kerstbijeenkomst in voorbereiding

BREDA - Gedwongen door de Corona-maatregelen heeft de initiatiefgroep van Cafe Brein Zundert besloten om deze maand november geen bijeenkomst te organiseren. Om te voldoen aan de regels zouden er teveel concessies aan de opzet en doelstellingen van de Brein-bijeenkomsten moeten worden gedaan. Ook omdat in deze tijd bijeen komen in de openlucht geen reƫle optie kan zijn, is besloten november dus over te slaan.


De initiatiefgroep heeft inmiddels wel de voorbereidingen van een speciale editie van de december-bijeenkomst ter hand genomen. Die bijeenkomst zal niet zoals gewoonlijk op de vierde donderdag van de maand plaatsvinden, maar op de woensdag daaraan voorafgaande; op woensdag 23 december.


Bijzondere locatie

Die middag zijn de bezoekers van Cafe Brein om 15.00 uur welkom op een zeer bijzondere locatie, te weten de protestante kerk aan het Vincent van Goghplein in Zundert. De bijeenkomst zal een bijzondere kerstsfeer krijgen, met bijdragen van onder meer dominee Andre Vlieger van de protestantse kerk Zundert.

De bekende Zundertse muzikant Wim Dictus zal het programma verlevendigen met zijn zang en muziek, zichzelf begeleidend op gitaar of accordeon.


Aanmelden

Omdat ook aan het bezoek van de protestante kerk regels zijn verbonden met betrekking tot het aantal bezoekers die ontvangen mogen worden, worden de bezoekers gevraagd zich van te voren aan te melden. Dat kan via email; info@cafebreinzundert.nl. Meer informatie is te vinden op de website van Cafe Brein; www.cafebreinzundert.nl.


Informatie

Cafe Brein staat open voor iedereen die te maken heeft of betrokken is bij personen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

NAH kan veroorzaakt zijn door de gevolgen van een hersentumor, een beroerte of ongeval, MS of Parkinson of door een andere oorzaak waardoor hersenletsel is ontstaan.

De bijeenkomst op 23 december in het Van Goghkerkje duurt tot 17.00 uur.[n]