Diverse sjablonen zijn op het wegdek nabij sportpark de Wildert aangebracht.
Diverse sjablonen zijn op het wegdek nabij sportpark de Wildert aangebracht. FOTO MATTY OPPATJA

Algemene Ledenvergadering VV Zundert uitgesteld

ZUNDERT - Normaal staat de algemene ledenvergadering van v.v. Zundert in oktober op de agenda. Zo ook dit jaar. Door de maatregelen m.b.t. het Coronavirus kon deze geen (fysieke) doorgang vinden. De nieuwe datum, 7 december, komt ook te vroeg. Omdat we bij v.v. Zundert voor maximalisatie voor onze leden zijn gegaan tijdens deze Coronacrisis, hanteren we dit principe ook voor de algemene ledenvergadering.


Vanuit de wetgeving rondom Corona hebben verenigingen 4 maanden langer de tijd om dit te organiseren. Voor 1 mei 2021 moet deze dus gehouden zijn. Het bestuur wil ook graag verantwoording afleggen voor de gemaakte keuzes en de plannen voor dit seizoen.

v.v. Zundert heeft gekozen om voor een fysieke algemene ledenvergadering te gaan, zolang dit een optie is. Mocht er voor 1 maart 2021 nog geen duidelijkheid zijn dat dit georganiseerd mag worden, dan zullen we noodgedwongen overschakelen naar een online versie.

Dus samengevat, de algemene ledenvergadering van 7 december gaat niet. Zodra de regelgeving het toelaat om met voldoende mensen af te spreken gaan we dit organiseren. De leden ontvangen hiervan op de gebruikelijke wijze een uitnodiging. Is er 1 maart nog geen zicht op een datum, dan wordt via dezelfde wijze een online meeting uitgeschreven.


Roodzwarte Familie verrassingsdoos

Bestel nu 1 of meerdere dozen. Help je club en geniet zelf!

In een vliegtuig zit een zwarte doos, die vaak pas ter sprake komt als er een ongeluk gebeurd is. De roodzwarte verrassingsdoos is gelukkig veel positiever. Sterker nog je voorkomt ongelukkige situaties voor v.v. Zundert en wordt er zelf niet slechter van!

Je kunt een roodzwarte familie verrassingsdoos bestellen. We vullen deze met artikelen uit onze kantine tegen inkoopwaarde van minimaal dit bedrag. Je helpt hiermee dus de club om onnodige afschrijvingen en kosten te voorkomen. En zelf heb je relatief goedkoop een mix van snoep, chips, drinken en andere leuke of lekkere zaken.

Dus stuur een mail naar kantinezaken@vvzundert.nl Of stuur een berichtje naar een van de leden van de kantinecommissie.

Geef hierin het volgende aan: 1. Naam; 2. Telefoonnummer; 3. Adres; 4. Aantal pakketten.

Je ontvangt hierna een Tikkie, waarmee je de pakketten kunt afrekenen. De wijze van bezorging of afhalen volgt later. Deze actie loopt tot eind december.


Extra aandacht voor veiligheid

Durf op te vallen! *Zet je licht aan!*

Wij zien ook dit jaar weer onnodige gevaarlijke situaties op de Wildertsedijk. Onnodig omdat deze door het licht op je fiets aan te zetten, niet voorgevallen hadden. Daarom nogmaals een dringend beroep aan iedereen die in het donker van en naar het sportpark fietst, zet je lichten aan! Zonder licht rijden is niet stoer, maar gewoon stom!

Ook al rijd je in een groep, zet allemaal je licht aan. En durf op te vallen!

Deze week hebben we ook een aantal sjablonen op het wegdek gespoten als geheugensteuntje.

Er is nu dus helemaal geen reden meer om het te 'vergeten'.[n]