Speciaalbierenactie buurtschappen Veldstraat en 't Stuk

ZUNDERT - Eensgezind hebben de buurtschappen Veldstraat en 't Stuk de handen ineengeslagen bij de realisatie aan de rand van de Randweg. Met de verkoop van heuse corsospeciaalbieren dragen de sponsorcommissies van beide buurtschappen een extra steentje bij.


DOOR ADDO SPRANGERS


Je kunt er inmiddels niet omheen: de nieuwe bouwlocatie buurtschap Veldstraat en buurtschap 't Stuk voor vele jaren hun onderkomen gaan vinden. Eer het zover was, moesten de nodige drempels worden overwonnen. Een verplaatsing is één ding, vanuit twee vrijwilligersclubs daadwerkelijk iets nieuws realiseren een tweede. De handen van beide buurtschappen zijn ineengeslagen en vol goede moed is er op alle fronten hard gewerkt om deze nieuwe bouwplaats te bewerkstelligen. Ook de sponsorcommissies van beide buurtschappen hebben zich ‘gemengd’ en hebben ideeën bedacht om een steentje bij te dragen aan het gezamenlijke bouwproject. Dat heeft geresulteerd in verschillende initiatieven.

‘Gemengd’ heraldiek

Zo is, met ondersteuning van een erkende brouwer, een aantal heuse corsospeciaalbieren gebrouwd, voorzien van een uniek ‘gemengd’ heraldiek. Zo ontstonden de ‘My Love’, een fris witbiertje, de ‘Golden Scepter, een mooi blond bier, en de ‘Beatrice’, een kleurrijk amberbier.

De bieren zijn verkrijgbaar in een 3-pack of een voordelig 6-pack. December 2020 wordt de laatste maand van verkoop.

Belangstellenden hebben dus nog een hele maand de kans deze bieren te bemachtigen en daarmee tegelijkertijd beide buurtschappen te ondersteunen. De prijs van een 3-pack is zes euro en die van een 6-pack is 10 euro. Uiteraard zijn de flesjes ook los verkrijgbaar voor 2 euro per stuk.

Binnen de gemeente Zundert worden de bestellingen thuisbezorgd.

Voor meer informatie en/of het doorgeven van uw bestelling kunt u contact opnemen via e-mail sponsorcommissie@tstuk.nl of sponsoring@veldstraat.nl.